21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έλα να δεις από κοντά τα Google Pixel και Pixel XL, πρώτα στο Πλαίσιο

    To Google Pixel είναι μία από τις πιο δυνατές προτάσεις της περιόδου. Πρόκειται για το νέο brand της Google όσον αφορά τα smartphones της, με την οικογένεια Pixel να είναι, πρακτικά, τα πρώτα smartphones που έχουν σχεδιαστεί από την ίδια την αμερικανική εταιρεία. Στην κατασκευή τους έχει συνεργαστεί φυσικά και η HTC (ακόμη κι αν το brand της δεν εμφανίζεται πάνω στις συσκευές), ωστόσο η Google για πρώτη φορά συμμετέχει πιο ενεργά στην παραγωγή τους – πολύ περισσότερο απ’ ό,τι στα Nexus μοντέλα.

    pixel

    Tα Pixel Phones (κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις, Pixel & Pixel XL) εντάσσονται στην κατηγορία των ναυαρχίδων της αγοράς. Διαθέτουν φυσικά Android 7.0 Nougat, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google, ενώ όσον αφορά υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έρχονται με πανίσχυρο 4πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, 4GB RAM, αλλά και χορταστικές οθόνες AMOLED 5 και 5,5 ιντσών. Επιπλέον, το νέο Google Assistant app θα σε βοηθήσει να οργανώσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα, να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις πιο εύκολα από ποτέ, ενώ στον τομέα της κάμερας (κεντρική στα 12.3MP με μεγάλα 1.55μm pixels και διάφραγμα f/2/0) έχουν αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία 89 στο DxOMark.

    Το Πλαίσιο σε καλεί να δεις πρώτα εκεί από κοντά τα νέα Google Pixel και Pixel XL, τα πιο δυνατά smartphones της αγοράς. Το Google Pixel με χωρητικότητα 32GB διατίθεται στα 849 ευρώ σε ασημί ή μαύρο χρώμα, ενώ το Google Pixel XL με την ίδια χωρητικότητα στα 999 ευρώ.

    Δες περισσότερα εδώ

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles