20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Elden Ring για κινητά αναπτύσσει η Tencent

    Η Tencent Holdings και η Sony Interactive Entertainment συνεργάστηκαν το 2022 για να αποκτήσουν το ένα τρίτο περίπου του ποσοστού της FromSoftware, της εταιρείας που ανέπτυξε το επικό Elden Ring. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τώρα το Reuters, η Tencent φέρεται να αναπτύσσει ένα παιχνίδι Elden Ring για κινητά.

    Ο δημοφιλής τίτλος πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, γεγονός που το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2022. Ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών Hidetaka Miyazaki σκηνοθέτησε το video game, με τη συμβολή του συγγραφέα του Game of Thrones, George R. R. Martin.

    Πώς τώρα θα μεταφερθεί το Elden Ring σε μια οθόνη κινητού τηλεφώνου, βέβαια, δεν είναι σαφές. Το Reuters ανέφερε ότι η ανάπτυξη της mobile έκδοσης του Elden Ring προχωρά αργά μέχρι στιγμής. Πριν λίγες μόλις μέρες, το πρακτορείο ανέφερε ότι η Tencent ακύρωσε το παιχνίδι Nier που ανέπτυσσε για κινητά, ενώ έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες στο να βρει ένα μεγάλο επιτυχημένο παιχνίδι από τότε που κυκλοφόρησε το League of Legends: Wild Rift.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι θα γίνει με τους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox; Όλες οι απαντήσεις στο event της επόμενης εβδομάδας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles