21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Electronic Arts: Αφαιρεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας από το «FIFA 22»

    Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η πολωνική εταιρεία video games CD Projekt Red σταματά τις πωλήσεις των τίτλων της σε Ρωσία και Λευκορωσία. Φυσικά δεν πρόκειται για τη μόνη εταιρεία που παίρνει θέση υπέρ της Ουκρανίας, αφού αρκετοί είναι οι τεχνολογικοί κολοσσοί που προχώρησαν σε αντίστοιχες ενέργειες.

    Ακόμα μια είδηση όμως έγινε γνωστή που αφορά τη βιομηχανία του gaming. Η Electronic Arts (EA) ανακοίνωσε πως αφαιρεί την εθνική ομάδα της Ρωσίας και όλους τους ρωσικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «FIFA 22», καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες λαμβάνουν μέτρα σε βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

    Η εταιρεία EA δήλωσε επίσης ότι θα αφαιρέσει τις ρωσικές ομάδες από το «NHL 22», ένα βιντεοπαιχνίδι για το χόκεϊ επί πάγου.

    Η πρωτοβουλία της Electronic Arts ανακοινώθηκε λίγες ημέρες αφότου η FIFA απέβαλε την εθνική ομάδα της Ρωσίας και τους ρωσικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους από τις διοργανώσεις της.

    Διαβάστε επίσης: Η CD Projekt Red “παγώνει” τις πωλήσεις των παιχνιδιών της σε Ρωσία και Λευκορωσία (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles