13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΕΛΙΤ. Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της νέας ισπανικής πρωτότυπης σειράς του Netflix

    Η σειρά που απευθύνεται σε νεαρούς ενήλικες έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 5 Οκτώβρη. Το τρέιλερ προσφέρει μια πρώτη ματιά στους χαρακτήρες και το σχολείο Λας Ενσίνας και μας προετοιμάζει για την πλοκή: το στοιχείο του θρίλερ αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

    elit

    Η σειρά σηματοδοτεί την επανένωση των πρωταγωνιστών της Τέλειας Ληστείας María Pedraza, Miguel Herrán και Jaime Lorente, οι οποίοι πρωταγωνιστούν εδώ μαζί με νέα πρόσωπα: : Itzan Escamilla (Οι Τηλεφωνήτριες, The Ministry of Time), Miguel Bernardeau (Ola de Crímenes), Arón Piper (15 Years and One Day), Ester Expósito (Estoy Vivo), Mina El Hammani (El Príncipe), Álvaro Rico (Velvet Collection) & Omar Ayuso (πρωτοεμφανιζόμενος στο ΕΛΙΤ). Στη σειρά συμμετέχει και η Danna Paola (Dare to Dream), μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς και τραγουδίστριες στο Μεξικό.

    Το ΕΛΙΤ είναι η δεύτερη ισπανική πρωτότυπη σειρά του Netflix. Έχει σκηνοθετηθεί από τον Ramón Salazar (Το Σύνδρομο της Κυριακής, Three Steps Above Heaven) και τον Dani de la Orden (El Mejor Verano de mi vida, Party Town), ενώ πίσω από το σενάριο βρίσκεται ο Carlos Montero (Η μοδίστρα και δημιουργός του Physical or Chemical) και ο Darío Madrona (Génesis, La chica de ayer και συν-δημιουργός του πολύ επιτυχημένου The Protected).

    Το Λας Ενσίνας είναι το καλύτερο σχολείο για εκλεκτούς στην Ισπανία, όπου η ελίτ της χώρας στέλνει τα παιδιά της να σπουδάσουν. Είναι επίσης το σχολείο όπου μόλις έγιναν δεκτά τρία παιδιά από οικογένειες της εργατικής τάξης, μετά την κατάρρευση της ακαδημίας τους και την απόφαση του τοπικού συμβουλίου των καθηγητών να κατανείμει τους μαθητές στα σχολεία της περιοχής. Νόμιζαν ότι έκαναν την τύχη τους… αλλά μάλλον τελικά δεν ήταν και τόσο τυχεροί.

    Η σύγκρουση μεταξύ εκείνων που έχουν τα πάντα και εκείνων που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δημιουργεί έναν κατακλυσμό γεγονότων που τελικά καταλήγει σε μια δολοφονία. Ποιος είναι πίσω από το έγκλημα; Κάποιος από τους νεόφερτους, που προέρχονται από έναν άλλο κόσμο; Ή μήπως κάτι βαθύτερο κρύβεται κάτω από την επιφάνεια;

    Η σειρά είναι παραγωγή της Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, Σε Θέλω) με την πρώτη σεζόν να αποτελείται από 8 επεισόδια και να είναι ολόκληρη γυρισμένη σε ανάλυση 4Κ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles