18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Elite Dangerous: Δωρεάν, οπότε το κάνετε download… ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!

    Συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες, το Epic Games Store εξακολουθεί να εμπλουτίζει την gaming library μας με αξιόλογα δωρεάν games. Έτσι λοιπόν από σήμερα Πέμπτη 19/11 και μέχρι τις 26/11 οι gamers που λατρεύουν τα space combat simulations, θα μπορούν να κατεβάσουν ως free download το Elite Dangerous, τον τίτλο που κυκλοφόρησε το 2014 και ουσιαστικά αποτελεί ένα reimagining του θρυλικού Elite, το οποίο όπως θυμούνται και οι “βετεράνοι” του είδους, άφησε το στίγμα του στην ιστορία του gaming, πίσω στη χρυσή εποχή των 80s!

    Στο Elite Dangerous εκτός από τις επικές διαστημικές μάχες που θα εμπλακείτε μπορείτε παράλληλα να ασχοληθείτε με εμπορικές συναλλαγές, ενώ με το Horizon expansion οι gamers είχαν τη δυνατότητα να επισκέπτονται και να εξερευνούν και τις επιφάνειες πλανητών. Ο γαλαξίας φυσικά του Elite είναι πραγματικά απέραντος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε στο σύμπαν του για… δεκαετίες. Σύμφωνα με τους developers της Frontier developments, εντός του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει το expansion Odyssey, το οποίο αναμένεται να κάνει τον κόσμο και το gameplay του Elite Dangerous ακόμη πιο πλούσιο και συναρπαστικό. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο… κατεβάστε ASAP!   

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles