23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Ella Purnell: Αυτή είναι η ηθοποιός που “έκλεψε” την παράσταση στη σειρά Fallout

    Είναι γεγονός ότι πολύ δύσκολα βλέπουμε μια καλή μεταφορά ενός δημοφιλούς video game στη μικρή οθόνη. Το Amazon Prime όμως φαίνεται να τα κατάφερε αρκετά καλά στην περίπτωση του Fallout.

    Η νέα σειρά του Jonathan Nolan αφήνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους τους fans της λατρεμένης σειράς της Bethesda από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδίου, το οποίο είναι πολύ κοντά στο σενάριο του video game Fallout 4. Η Ella Purnell, ένα πολλά υποσχόμενο, “άκαυτο” πρόσωπο, υποδύεται εκπληκτικά την Vault-dweller με το όνομα Lucy, που έζησε όλη της τη ζωή σε υπόγεια καταφύγια-κοινωνίες με σκοπό να διασφαλίσει το… μέλλον της Αμερικής. Ας δούμε όμως ποια είναι η πρωταγωνίστρια του Fallout που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, από την πρώτη στιγμή που η σειρά έκανε το ντεμπούτο της.

    Λίγα λόγια για τη ζωή της

    Η 28χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1996 στην περιοχή Whitechapel του Ανατολικού Λονδίνου και μεγάλωσε στο Bethnal Green. Φοίτησε στο Bethnal Green Montessori, το Forest School, το City of London School for Girls και το Young Actors Theatre Islington. Παρακολούθησε επίσης εβδομαδιαία μαθήματα στο Sylvia Young Theatre School, μελετώντας υποκριτική, τραγούδι και χορό.

    Το 2013, η Purnell εμφανίστηκε στην ταινία Kick-Ass 2 ως Dolce. Το επόμενο έτος, πρωταγωνίστησε στην ανεξάρτητη ταινία WildLike, η οποία της έδωσε αρκετά βραβεία σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, και υποδύθηκε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Angelina Jolie στο Maleficent της Disney. Το 2016 πρωταγωνίστησε στην προσαρμογή του Tim Burton του Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ransom Riggs. Το 2017, υποδύθηκε τη Μία στο Access All Areas. Αργότερα εκείνη τη χρονιά, εμφανίστηκε στην ιστορική ταινία του Churchill, παίζοντας τη γραμματέα του Winston Churchill, Helen Garrett.

    Ταινίες και σειρές με την Ella Purnell

    Η Ella Purnell ξεκίνησε την καριέρα της από παιδί ως ηθοποιός στο West End και στις ταινίες Never Let Me Go (2010), Intruders (2011) και Maleficent (2014). Άλλες ταινίες της περιλαμβάνουν το Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (2016), το Churchill (2017) και το Army of the Dead (2021).

    Στην τηλεόραση, η Purnell έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά μυστηρίου Ordeal by Innocence (2018), στην ιστορική μίνι σειρά Belgravia (2020), στο θρίλερ Yellowjackets (2021–2023) και φέτος στη δραματική σειρά Fallout. Έχει επίσης δανείσει τη φωνή της στην Jinx στο Arcane και στη Gwyndala στο Star Trek: Prodigy.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles