18.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Fallout: Χαμός στο Steam μετά την πρεμιέρα της σειράς

    Το Fallout διανύει μια νέα περίοδο… δόξας στο Steam -έγινε χαμός το περασμένο Σαββατοκύριακο- μετά την κυκλοφορία της νέας τηλεοπτικής σειράς στο Prime Video. Τα τελευταία χρόνια, η Bethesda δεν έχει κάνει πολλά με το franchise, αφού η πιο πρόσφατη κυκλοφορία στη σειρά, το Fallout 76, κυκλοφόρησε το 2018. Προηγήθηκε το Fallout 4 του 2015. Παρά την απουσία νέων περιπετειών στον ορίζοντα, πολλοί fans επιστρέφουν τώρα σε παλαιότερους τίτλους της σειράς για να ικανοποιήσουν την ανάγκη να βυθιστούν στον κόσμο!

    Προς το παρόν, το Fallout 4 και το Fallout 76 βρίσκονται στη θέση τρία και τέσσερα, στη λίστα με τους κορυφαίους τίτλους στο Steam αντίστοιχα. Ένα ποσοστό της αύξησης στις πωλήσεις οφείλεται στις εκπτώσεις που ξεκίνησε η Bethesda για κάθε τίτλο μαζί με την κυκλοφορία της σειράς στο Prime Video. Επιπλέον, παιχνίδια όπως το Fallout 3 και το New Vegas είναι επίσης σε έκπτωση στο Steam, ενώ η Bethesda πωλεί επίσης κάθε παιχνίδι ως μέρος ενός πακέτου που κοστίζει περίπου 45 δολάρια.

    Εκτός από την καταχώριση ψηλά στη λίστα των πωλήσεων, πολλά παιχνίδια της σειράς βρίσκονται στον πίνακα των παιχνιδιών με τις περισσότερες ώρες παιχνιδιού στο Steam. Το Fallout 4 είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς και έχει δει σχεδόν 80.000 ταυτόχρονους παίκτες σήμερα, γεγονός που το καθιστά το 15ο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι στο Steam. Το Fallout 76 βιώνει επίσης μια αναγέννηση και βρίσκεται στην 39η θέση στον πίνακα του Steam, ενώ το New Vegas είναι στις κορυφαίες 100 θέσεις και εμφανίζεται στη θέση 94 συνολικά.

    Αυτή η δυναμική που έχει αποκτήσει η σειρά αναμένεται να συνεχιστεί τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς η Bethesda ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει ένα next-gen upgrade αυτό το μήνα. Το νέο patch θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Απριλίου.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles