11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό το selfie κέρδισε τις εντυπώσεις στα Oscars και έγινε η φωτό με τα περισσότερα retweets όλων των εποχών

    Ζούμε στο 2014 και νέες λέξεις, καινούριες συνήθειες και διαφορετικά πράγματα μας απασχολούν, σε σχέση με πριν μερικά χρόνια. Έτσι και τα Oscars δε θα μπορούσαν να μην παρακολουθούν τις εξελίξεις και κάπως έτσι… ένα selfie έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς.

    ellen-degeneres-oscar-selfie

    Μία φωτογραφία που έβαλε στο twitter η παρουσιάστρια της βραδιάς Ellen DeGeneres και τράβηξε ο Bradley Cooper, συμπεριλαμβάνοντας μία πραγματικά “αφρόκρεμα αστεριών” κατάφερε μέσα σε ελάχιστη ώρα να σπάσει το ρεκόρ του Barack Obama και να γίνει η φωτογραφία με τα περισσότερα retweets όλων των εποχών, ενώ κατάφερε ακόμη και να… ρίξει το twitter για λίγο. Πάνω από 2 εκατομμύρια ήδη τα retweets και μοιάζουμε να χάνουμε το λογαριασμό…

    Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ωστόσο, όταν σε μία και μόνη φωτό εμφανίζονται μερικοί από τους πιο μεγάλους αστέρες της βραδιάς και του Hollywood. Πέρα από την ίδια την Ellen DeGeneres και τον Bradley Cooper, σημειώστε: λίγο από τον Jared Leto (νέο κάτοχο του Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου), η Jennifer Lawrence, ο Channing Tatum, η Meryl Streep, η Julia Roberts, ο Kevin Spacey, ο Brad Pitt, η Lupita Nyong’o (κάτοχος πλέον του Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου) και ο… αδερφός της, αλλά και η Angelina Jolie. Άψογα!

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles