22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έλληνες Anonymous παραβιάζουν ιστοσελίδα εισπρακτικής εταιρείας

    Με τους ήχους των Megadeth, οι Έλληνες Anonymous προχώρησαν σε defacement ιστοσελίδας που ανήκει στην εισπρακτική εταιρεία evalue.gr. Η σελίδα της εταιρείας φέρει πια το μήνυμα των Anonymous που είναι το ακόλουθο:

    Χαιρετούμε τις ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης των μεγαλοτραπεζιτών – εκβιαστών του λαού και των υπαλλήλων τους.
    Είμαστε οι Ανώνυμοι.

    Όπως συνηθίζει να λέει ο Ελληνικός λαός, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!
    Στη δική σας περίπτωση όμως (όπως και «κάποιων άλλων»), η ντροπή δεν είναι δουλειά.
    Εργασία σημαίνει προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και όχι εξυπηρέτηση των εξουσιολάγνων μεγαλοκαρχαριών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Είστε συνυπεύθυνοι για τις σχεδόν καθημερινές αυτοκτονίες ανθρώπων που ΕΣΕΙΣ φέρνετε σε κατάσταση απελπισίας και απόγνωσης.
    Είστε αυτοί που σκάβετε το λάκκο του απλού πολίτη/εργαζόμενου/οικογενειάρχη, που εξαπατήθηκε από τις κυβερνήσεις-πιόνια των Νεοταξιτών αφεντικών τους.

    Πριν να είναι αργά για εσάς τους ίδιους, επιλέξτε το σωστό στρατόπεδο αυτού του πολέμου.
    Αυτή η μάχη και η νίκη, ανήκει στον λαό των κρατών αυτού του κόσμου.

    Είμαστε Ανώνυμοι.
    Είμαστε Λεγεώνα.
    Δε συγχωρούμε.
    Δεν ξεχνάμε.
    Πλέον είναι αργά για να μας περιμένετε… Είμαστε ήδη εδώ!

    Η εταιρεία evalue, δραστηριοποιείται, όπως φαίνεται, στην Ανάπτυξη Πωλήσεων, Εξυπηρέτηση Πελατών, Είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών, Ποσοτικές έρευνες, Τεχνικη Βοήθεια, Υποστηρικτικές υπηρεσίες, Διατήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου και μέσα στο πελατολόγιό της, υπάρχουν από εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, έως και τράπεζες.

    Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν οι Anonymous, εκτός του defacement έχουν και πρόσβαση στους servers της εταιρείας, στη διάθεση της οποίας φυσικά βρίσκονται αρκετά προσωπικά στοιχεία από τα πελατολόγια που τους παραδίδουν οι εταιρείες τηλεφωνίας ή οι τράπεζες, για λογαριασμό των οποίων εργάζεται. Το ενδεχόμενο αυτό θα φανεί αρκετά αργότερα μάλλον, από σχετικές ανακοινώσεις που θα κάνουν οι hackers.

    Στο μήνυμά τους πάντως, οι Anonymous είναι αρκετά σαφείς για τον λόγο του defacement, καθώς αναφέρουν πως εταιρείες όπως η συγκεκριμένη έχουν συγκεκριμένες μεθόδους δράσης και φέρνουν σε απόγνωση αρκετούς πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

    Ευχαριστούμε τον Θοδωρή για την ενημέρωση, αλλά και το secnews.gr

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles