19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ελληνίδες τραγουδίστριες vs Instagram σημειώσατε 1

    Η ελληνική showbiz έχει ανακαλύψει εδώ και καιρό τα social media… Το Facebook, το Twitter, προσφάτως και το… Instagram. Και όπως σε κάθε κοινωνία, έτσι και εδώ, είναι προφανές πως, πολλές φορές, δημοσιεύσεις “celebrities” μέσω των κοινωνικών δικτύων αποκτούν μεγάλη δημοσιότητα στα media.

    Αυτή τη φορά, θέμα έγινε η Αγγελική Ηλιάδη (για όποιον δεν την έχει ξανακούσει… είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με πολυτάραχη προσωπική ζωή), η οποία εξέφρασε δημοσίως στο Instagram τον έρωτά της για το Σάββα Γκέντσογλου, νεαρό ποδοσφαιριστή (και γεννημένο το 1990 παρακαλώ – ναι, ναι να μην τα ξαναλέμε, γεννιόντουσαν παιδιά και τότε).

    iliadi-instagram

    Το θέμα από το πρωί παίζει παντού κι εμείς, που έχουμε αποδείξει, ότι όταν έχουμε όρεξη, δε φοβόμαστε να “λερώνουμε” τα χέρια μας με τέτοιες δημοσιεύσεις, το αντλήσαμε από το Πρώτο Θέμα  και την Ημερησία.

    Όσο για την ίδια τη δημοσίευση στο Instagram, πέρα από το γεγονός ότι έχει γίνει στα αγγλικά (λέτε να ψάχνεται για διεθνή καριέρα η Αγγελική Ηλιάδη;), έχουμε να σχολιάσουμε και το ότι η φωτογραφία που επέλεξε δε μας αρέσει τόσο όσο αυτές της Heidi Klum πρόσφατα. Τουλάχιστον, αυτό μας είπαν οι άνδρες του γραφείου και εμείς το μεταφέρουμε…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles