19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Elmasco & devolo Hellas: Σημαντική συνεργασία στην Κυπριακή αγορά

    devolo-welcome

    Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την εταιρεία Elmasco για την διάθεση μέσω του δικτύου της των προϊόντων της, ανακοινώσε πρόσφατα η devolo Hellas. Η Elmasco – ELectrical MAterials Suppliers Company, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, στην κυπριακή αγορά, διαθέτει βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς, γεγονός που την καθιστά έναν ισχυρό συνεργάτη για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης διανομής και τη συνέχιση της ανάπτυξης του brand της devolo στην Κύπρο.

    Όπως προβλέπει η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, η Elmasco θα διαθέτει πλέον στην κυπριακή αγορά όλη την σειρά των συσκευών powerlines, που επιτρέπουν την παροχή δικτύωσης και Internet μέσω των ηλεκτρικών καλωδιώσεων. Όπως είναι ήδη γνωστό την τεχνική υποστήριξη το service καθώς και την διανομή στην Κύπρο παρέχει η εταιρεία MP SAT μέλος του ομίλου  Mallouppas & Papacostas.

    Όλη η γκάμα των devolo powerlines διαθέσιμη στην Κύπρο από την Elmasco

    Ανάμεσα στα προϊόντα powerline τα οποία θα διανέμονται στην κυπριακή αγορά είναι και η “ναυαρχίδα” της devolo, το dLAN 1200+ WiFi ac. Ο εν λόγω προσαρμογέας συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, μέσω ασύρματης σύνδεσης στα 1,2 Gbit/s. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet, με VDSL. Η ευρυζωνική σύνδεση υψηλής ταχύτητας είναι διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για τους χρήστες του διαδικτύου. Να σημειωθεί ότι για την γρήγορη και σταθερή οικιακή δικτύωση που βασίζεται στην τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και οι τρεις αγωγοί τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή φάσματος του Gigabit.

    Ο Γενικός Διευθυντής της devolo Hellas, κος Πέτρος Κοντζίνος, αναφερόμενος στην νέα συνεργασία με την Elmasco είπε «Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ξεκινά άμεσα η συνεργασία της devolo με την εταιρεία Elmasco στην Κύπρο, τόσο στο επίπεδο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles