22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Έλον Μασκ: «Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα»

    Σε μια ακόμα ανάρτηση, που αμέσως έγινε viral, προχώρησε ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter. Το tweet αναφέρει το εξής:

    «Αν πεθάνω μυστηριωδώς, χάρηκα που σας γνώρισα»


    Όπως καταλαβαίνετε, η δήλωση αυτή συγκέντρωσε πλήθος αντιδράσεων και αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο πίσω από τη δήλωση.

    Η πλειοψηφία συνέδεσε την ανάρτηση του CEO της Tesla με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού ο ίδιος πολλές φορές έχει αναφέρει ότι έχει απειληθεί από τη Ρωσία επειδή παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου στην Ουκρανία. Το δορυφορικό δίκτυο της Starlink παρέχει πρόσβαση στο internet στους κατοίκους και τον ουκρανικό στρατό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην άμυνα της χώρας απέναντι στις ρωσικές δυνάμεις.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε τρεις περίπου ώρες το post του Μασκ κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 550.000 likes και περισσότερα από 61.000 retweets.

    Διαβάστε επίσης:

    Twitter: Θα υπάρξουν τελικά χρεώσεις μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles