18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Αναλαμβάνει CEO στο Twitter

    Ο Elon Musk πριν από λίγες μέρες ανέφερε ότι δεν έχει ιδέα ποιος θα αποτελέσει τον CEO του Twitter μετά την ολοκλήρωση της περιβόητης εξαγοράς. Η απάντηση όμως, όπως όλα δείχνουν, είναι απλή, αφού καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία ανέλαβε ο ίδιος.

    Πιο αναλυτικά, μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ο δισεκατομμυριούχος όταν πλέον βρέθηκε επίσημα στο τιμόνι του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν να απολύσει τα μεγάλα «κεφάλαια» της πλατφόρμας, αφού σπίτι του πήγε ο διευθύνον σύμβουλος της Twitter Παράγκ Αγκραουάλ, αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης.

    Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό ο Elon Musk θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, όμως θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα παραμείνει CEO μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

    Σημειώνεται ότι μετά την εξαγορά ο Musk κινήθηκε ταχύτατα για να βάλει την προσωπική σφραγίδα του στο Twitter, ενώ ο ίδιος απαξίωνε για μήνες το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι η Twitter ήταν αργή στην υιοθέτηση αλλαγών ή στην απενεργοποίηση των πλασματικών προφίλ χρηστών. Οι ομάδες συνεργατών του άρχισαν να έχουν συναντήσεις με μερικούς εργαζόμενους για να διερευνήσουν τον κώδικα του λογισμικού του Twitter, ώστε να κατανοήσουν διαστάσεις της λειτουργίας της αναφερόμενης πλατφόρμας.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η εξαγορά του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles