20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η εξαγορά του Twitter

    Η εξαγορά του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης Twitter από το δισεκατομμυριούχο Elon Musk έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού από τον Απρίλιο δεν είναι λίγες φορές που οι δύο πλευρές βρέθηκαν απέναντι. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως βρισκόμαστε πια κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας, αφού ο Musk θέλει να ολοκληρώσει την εξαγορά μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με το Bloomberg.

    O CEO της Tesla φέρεται να πραγματοποίησε μια τηλεδιάσκεψη με τις τράπεζες που έχουν αναλάβει τα δάνεια για την εξαγορά τη Δευτέρα και, όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται στο στάδιο των τελικών υπογραφών πριν στείλουν τα χρήματα στο Musk. Σημειώνεται ότι για την εξαγορά του Twitter οι τράπεζες θα παρέχουν δάνεια ύψους 13 δις. δολαρίων στον επιχειρηματία. Καλό είναι, βέβαια, με τον Elon Musk να κρατά κανείς μικρό… καλάθι, αφού πριν από μόλις λίγες μέρες, ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία και ήταν έτοιμος για δίκη με το Twitter.

    H εξαγορά αυτή αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, αφού τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα αναφέρουν ότι έρχονται απολύσεις στο Twitter και μάλιστα σε ποσοστό της τάξεως του 75%.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρευνα αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιούμε τα ίδια (και τα ίδια) Passwords λόγω… βαρεμάρας!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles