18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Αύριο η πρώτη συνάντηση με τους υπαλλήλους του Twitter

    Η εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk έχει αποδειχτεί μια δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση, αφού ο πάμπλουτος επιχειρηματίας έχει κάνει σαφές ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη συμφωνία των 44 δισ. δολαρίων αν δεν λάβει από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς. Όπως έγινε όμως πρόσφατα γνωστό, το Twitter θα δώσει στο Musk τα στοιχεία που απαιτεί, προκειμένου να διερευνηθεί αν οι ψεύτικοι λογαριασμοί στην πλατφόρμα ξεπερνούν το 5%.

    Παράλληλα, μια ακόμα είδηση αναφορικά με το deal έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες. Ο CEO της Tesla θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά συνάντηση με τους υπαλλήλους του Twitter αύριο, Πέμπτη, η οποία δε στοχεύει απλώς σε μια πρώτη γνωριμία. Όπως έγινε γνωστό, ο Musk θα δεχτεί ερωτήσεις και θα απαντήσει σε απορίες των εργαζομένων, όπως ανακοινώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Παράγκ Άγκραουαλ σε email προς το προσωπικό.

    Η συνάντηση παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα δει τους υπαλλήλους από τότε που έκανε την επίσημη πρόταση εξαγοράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Επικίνδυνο TikTok Challenge! Ανήλικοι “τρυπώνουν” στην πίσω καμπίνα του οδηγού στο μετρό της Αθήνας (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles