13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επικίνδυνο TikTok Challenge! Ανήλικοι “τρυπώνουν” στην πίσω καμπίνα του οδηγού στο μετρό της Αθήνας

    Είναι αρκετές οι φορές μέχρι σήμερα που είδαμε επικίνδυνες προκλήσεις στο TikTok να γίνονται εν μία νυκτί viral ξεσηκώνοντας η νεολαία. Ένα νέο challenge όμως τώρα έρχεται να “αναστατώσει” τους υπεύθυνους της ΣΤΑΣΥ.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ανήλικοι καταφέρνουν να εισέλθουν στην πίσω καμπίνα του οδηγού σε βαγόνι του μετρό, στη συνέχεια ανοίγουν την πόρτα και γέρνουν το κορμί τους προς τα έξω, τη στιγμή που ο συρμός τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Παρά το γεγονός ότι οι πόρτες είναι κλειδωμένες, οι νέοι, προκειμένου να τραβήξουν το video για το TikTok, καταφέρνουν να τις ξεκλειδώσουν, δίνοντας μάλιστα και οδηγίες για το πως κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να πραγματοποιήσει την εν λόγω παραβίαση.

    Σε σχετικό video, που έγινε viral τις τελευταίες ώρες, η κάμερα γυρνάει και δείχνει την πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού, με όλα τα κουμπιά και τα αναμμένα φωτάκια στο ταμπλό. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΣΤΑΣΥ, το επικίνδυνο αυτό challenge δε μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των υπόλοιπων επιβατών, όμως μπορεί να προκαλέσει φθορά ή να σταματήσει τον συρμό, κάτι που είναι εφικτό και από την καμπίνα των επιβατών.

    Διαβάστε επίσης:

    Υποχωρεί το Twitter! Πρόσβαση στα δεδομένα που ζητά αποκτά ο Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles