24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk – Ελένη Τσολάκη: Μάθε τι συνδέει αυτούς τους δύο

    Ο Elon Musk αποτελεί μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που φυσικά έχει άποψη επί παντός επιστητού. Πρόσφατα, έπεσε στο… ραντάρ του και η γνωστή Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε το γιατί!

    Τις τελευταίες ώρες έγινε viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Elon Musk, το X, ένα video που συγκρίνει τον τρόπο που παρουσιάζουν τον καιρό στην Γερμανία και τον τρόπο που τον παρουσιάζουν στην Ελλάδα. Το πρώτο μέρος του video δείχνει μια Γερμανίδα μετεωρολόγο, η οποία κάνει την… δουλειά της με έναν κάπως παραδοσιακό τρόπο. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται η γεμάτη ενθουσιασμό και θετική ενέργεια Ελένη Τσολάκη, την εποχή που έλεγε με τον δικό της προσωπικό τρόπο τον καιρό στον ALPHA, και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Ο CEO της Tesla και της Space X δεν παρέλειψε να σχολιάσει το video, αναφέροντας: «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

    Δε χωρά αμφιβολία ότι ο τρόπος που μας ενημέρωνε η γνωστή παρουσιάστρια για τις μετεωρολογικές προβλέψεις ήταν εξαιρετικά ευχάριστος. Επομένως, δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τον Elon Musk.

    Δείτε, στη συνέχεια, το video, που έγινε viral στα social media και σχολίασε ο Elon Musk:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles