16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Έρχονται κλήσεις και βιντεοκλήσεις στο Twitter

    Οι ανακατατάξεις που έφερε ο Elon Musk στο Twitter είναι πολλές μέχρι στιγμής και αναμένονται ακόμη περισσότερες. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, που ξεκίνησε με όραμα να μετατρέψει το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε μια super-εφαρμογή, ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα σύντομα θα προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικών κλήσεων και βίντεοκλήσεων, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να μοιραστεί τον αριθμό του τηλεφώνου του.

    Το Twitter, όπως φαίνεται, θα βαδίσει στα χνάρια του Facebook. Ο Musk ανακοίνωσε μερικές σημαντικές προσθήκες σε σχετική ανάρτηση που αναφέρει τα εξής:

    Η νέα δυνατότητα θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις από το Twitter με οποιονδήποτε άλλο χρήστη στην πλατφόρμα. Οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ο Musk προσθέτει κρυπτογράφηση στα DMs του Twitter και προσθέτει τη δυνατότητα απάντησης σε οποιοδήποτε μήνυμα, όχι μόνο στο πιο πρόσφατο, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε emoji για να αντιδράσει σε αυτό.

    Η νέα λειτουργία κλήσεων αναμένεται να φέρει το Twitter πιο κοντά στο όνειρο του Musk για τη δημιουργία ενός super app. Η εισαγωγή της δυνατότητας κλήσεων στο Twitter θα επιτρέψει στους χρήστες να παραμείνουν εντός της εφαρμογής για προσωπικές αλληλεπιδράσεις και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εντιμετωπιστούν οι αλλαγές από το κοινό της πλατφόρμας.

    Διαβάστε επίσης:

    Πως ξεκίνησε και πως φτάσαμε στο online casino

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles