16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Meme με το Mr. Bean σχολιάζει το “Meta Verified” του Mark Zuckerberg

    Είναι γνωστό ότι ο Elon Musk δεν αφήνει τίποτα να πέσει… κάτω, γι’ αυτό, ήταν δεδομένο ότι θα σχολιάσει τη νέα συνδρομητική υπηρεσία “Meta Verified” που παρουσίασε ο Mark Zuckerberg και πρακτικά αντιγράφει το μπλε τικ του Twitter.

    Ο CEO του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε την κίνηση της Meta «αναπόφευκτη», αφού ήταν ζήτημα χρόνου το Facebook και το Instagram να αρχίσουν να χρεώνουν για τους επιβεβαιωμένους λογαριασμούς. Ο Musk, ο οποίος από τον Οκτώβριο του 2022 που ανέλαβε το Twitter, παρουσίασε τα δικά του συνδρομητικά πακέτα και τα προνόμια που τα συνοδεύουν, σχολίασε την «αντιγραφή» της Meta, απαντώντας σε σχετικά tweets. Μεταξύ αυτών ήταν και ένα meme που παρουσιάζει τον επικεφαλής του Facebook ως Mr. Bean να αντιγράφει το Twitter Blue, με τον Musk να σχολιάζει τη δημοσίευση με ένα emoji που γελάει.

    Το Meta Verified, το οποίο κάνει την εμφάνισή του σε μια δύσκολη περίοδο για την εταιρεία, θα στοιχίζει 11.99 δολάρια το μήνα στο web και 14.99 δολάρια για τους χρήστες iPhone. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο για εταιρείες, όμως ο κάθε απλός ενήλικος χρήστης μπορεί να πληρώσει για την απόκτησή του. Η υπηρεσία ξεκινά αυτή την εβδομάδα από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και στη συνέχεια σταδιακά θα επεκταθεί. Η Meta, μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινώσει πότε το Meta Verified θα φτάσει και στις άλλες χώρες, ο Zuckerberg όμως ανέφερε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

    Διαβάστε επίσης:

    Παραιτήθηκε η CEO του YouTube Susan Wojcicki

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles