18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων για το μπλε tick στο Twitter

    Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ο Elon Musk, κατάφερε επιτέλους να αποκτήσει το Twitter και δείχνει αποφασισμένος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Από τις 28 Οκτωβρίου, που έκλεισε επίσημα η συμφωνία, έχει φέρει τα πάνω κάτω και, όπως όλα δείχνουν, οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

    Από χτες, στο επίκεντρο βρίσκεται το περιβόητο μπλε tick που υπάρχει στο Twitter, το οποίο μέχρι σήμερα χώριζε πρακτικά τους χρήστες σε εξέχουσες προσωπικότητες και απλούς users. Πλέον όμως ο καθένας θα μπορεί να αποκτήσει το verification πληρώνοντας 8 δολάρια το μήνα (τουλάχιστον στην Αμερική). Όπως έγινε γνωστό, το μπλε tick του Twitter θα ενσωματωθεί στην συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue, η οποία θα περιλαμβάνει ένα πακέτο με προνόμια. Οι συνδρομητές θα έχουν προτεραιότητα στη λήψη απαντήσεων, αναφορών και στην αναζήτηση στο Twitter, καθώς επίσης θα λαμβάνουν τις μισές διαφημίσεις.

    Σημειώνεται ότι η συνδρομή των 8 δολαρίων αφορά την Αμερική, αφού ο Musk σε σχετική ανάρτηση, ανέφερε ότι το κόστος θα είναι διαφορετικό σε κάθε χώρα και θα εξαρτάται από τη δυναμική της. Αρκετοί ήταν αυτοί που υποδέχτηκαν με… γκρίνια την αλλαγή στο σύστημα του Twitter, όμως ο νέος CEO του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει ότι έχουν κάθε δικαίωμα να παραπονιούνται, όμως θα τους στοιχίσει 8 δολάρια το μήνα!

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Αναλαμβάνει CEO στο Twitter (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles