19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Σε 6 εβδομάδες πιάνει… δουλειά ο νέος CEO του Twitter

    Ο Elon Musk, πριν από μερικούς μήνες, υποσχέθηκε στους followers στο Twitter ότι θα αποχωρήσει από τη θέση του CEO, μόλις βρεθεί ο “τρελός” που θα τον διαδεχτεί στο πόστο. Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, θα τηρήσει την υπόσχεσή του και ένα νέο πρόσωπο θα αναλάβει το “τιμόνι” του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης σε 6 εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι ο Musk δε γνωστοποίησε το όνομα του νέου leader, ανέφερε ότι για το ρόλο προσέλαβε μια γυναίκα, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει στη θέση του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, καλύπτοντας «προϊόντα, λογισμικό και συστήματα».

    Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του Musk, η The Wall Street Journal ανέφερε σε δημοσίευμα ότι η advertising exec Linda Yaccarino της NBCUniversal βρίσκεται στις συζητήσεις για το ρόλο της CEO του Twitter. H Yaccarino είναι γνωστή στη βιομηχανία, αφού το όνομά της έχει συνδεθεί αρκετές φορές με την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης», σύμφωνα με το δημοσίευμα. Το Twitter δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση, αλλά η Yaccarino και ο Musk είναι γνωστό ότι διατηρούν καλές σχέσεις.

    Οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε εκδηλώσεις και η Yaccarino έχει μιλήσει ευνοϊκά για τον Musk. Η NBCU έχει επίσης σημαντικές συνεργασίες με τον διάσημο επιχειρηματία, ανανεώνοντας πρόσφατα τη συνεργασία της για να φιλοξενήσει βίντεο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Twitter. Όπως επεσήμανε πρόσφατα το AdAge, η Yaccarino έγραψε στο Twitter στον Musk ότι το μέσο πρέπει να επαναφέρει το Periscope, αποκαλώντας το «μια ιδέα για τη νέα συνεργασία».

    Διαβάστε επίσης:

    BeReal: Πάνω από 20 εκατ. active users ημερησίως και νέα λειτουργία (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles