17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Σε δημοπρασία φωτογραφίες και αντικείμενα από την εποχή που ήταν φοιτητής

    Ο Elon Musk σήμερα αποτελεί τον πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη, με αποτέλεσμα η παραμικρή πτυχή της προσωπικής του ζωής να προκαλεί αμέσως το ενδιαφέρον. Αυτό σκέφτηκε προφανώς και η πρώην σύντροφός του, από την εποχή που ήταν φοιτητής, Τζένιφερ Γουέην, και δημοπρατεί τις φωτογραφίες και αντικείμενά τους από εκείνη την περίοδο για συνεισφέρει οικονομικά στα δίδακτρα κολλεγίου του εγγονού της.

    Στις φωτογραφίες βλέπουμε έναν Elon Musk τελείως διαφορετικό. Είναι ανέμελος, χαρούμενος, παιχνιδιάρης και ερωτευμένος στην ηλικία των 23 χρονών, την εποχή που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

    Όπως αποκάλυψε η Γουέην, «του άρεσε να έχει κάποιον δίπλα του να τον στηρίζει. Από τότε όταν μιλούσε για τα αυτοκίνητα καταλάβαινες ότι κάτι μεγάλο έχει στο νου του…»

    «Γνωριστήκαμε το φθινόπωρο του 1994. Εγώ ήμουν πρωτοετής κι εκείνος τελειόφοιτος… ήμασταν στον ίδιο κοιτώνα και δουλεύαμε μαζί», θυμάται.

    Ο έρωτας του ζευγαριού, βέβαια, έληξε άδοξα, όταν ο Elon Musk μετακόμισε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια και χώρισε την Τζένιφερ Γουέην, γιατί δεν πίστευε στις σχέσεις εξ αποστάσεως.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποιο είναι το ποσοστό των Ελλήνων που “Ζουν” Online; Αποκαλυπτική έρευνα της Focus Bari για τη χρήση του Internet και τις συνήθειες μας!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles