15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Stalker επιτέθηκε σε αυτοκίνητο που μετέφερε το 2χρονο γιο του

    Νομικά απείλησε ότι θα κινηθεί ο Elon Musk εναντίον χρήστη λογαριασμό στο Twitter, ο οποίος εντόπιζε και παρακολουθούσε το ιδιωτικό του jet, μετά από ένα… τρομακτικό περιστατικό που βγήκε στη δημοσιότητα. Ένας τρελός stalker επιτέθηκε σε αυτοκίνητο του Musk, στο οποίο επέβαινε ο μικρός του 2χρονος γιος.

    Ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος σε σχετική ανάρτηση στα social media, ανέφερε ότι θα πάρει μέτρα εναντίον του Jack Sweeney, ενός φοιτητή και προγραμματιστή, που ξεκίνησε το λογαριασμό @elonjet flight-tracking και φυσικά θα μπλοκάρει το λογαριασμό στο Twitter.

    “Χτες το βράδυ, αυτοκίνητο που μετέφερε το γιο μου παρακολουθείτο από έναν τρελό (πίστευε ότι ήμουν εγώ μέσα), ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε το αμάξι για να το ακινητοποιήσει και ανέβηκε στο καπό του”, έγραψε ο Musk.

    “Νομικά θα κινηθώ εναντίον του Sweeney και οργανισμών που θέτουν σε κίνδυνο την οικογένειά μου”.

    Η δήλωση ήρθε λίγο μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού του Sweeney @elonjet στο Twitter, ο οποίος απαριθμεί πάνω από 526.000 followers. O Musk, μέχρι τώρα τον άφηνε να υπάρχει στο πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου που θέλει να περάσει ως moto για το Twitter. Τώρα όμως ένας νέος όρος έκανε την εμφάνισή του για τους χρήστες που επιβάλλει να μη μοιράζονται την τοποθεσία που βρίσκεται κάποιος τη δεδομένη στιγμή, καθώς απειλείται η ασφάλεια του ατόμου.

    Διαβάστε επίσης: Candid Stories: Ο “κλώνος” του BeReal έρχεται στο Instagram (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles