21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Σύντομα θα “τρέχει” το Steam στα Tesla

    Τρόπους αναζητά η Tesla να επεκτείνει τη συλλογή των παιχνιδιών μέσα στο αυτοκίνητο, προσθέτοντας το Steam. Απαντώντας σε ένα tweet, ο CEO της Tesla Elon Musk ανέφερε ότι η εταιρεία έχει σημειώσει πρόοδο στη διαδικασία ενσωμάτωσης του Steam και ότι θα μπορούμε να αναμένουμε ένα demo «πιθανόν τον επόμενο μήνα».

    Η Tesla ήδη προσφέρει έναν αριθμό παιχνιδιών μέσω του Tesla Arcade, όπως τα Cuphead και Sonic the Hedgehog 1, όμως η προσθήκη του ψηφιακού περιεχομένου του Steam, θα δώσει πρόσβαση στους χρήστες σε πολλά περισσότερα. Δεν είναι γνωστό προς το παρόν αν η ενσωμάτωση θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές στο Steam την ώρα που κάθονται στο αυτοκίνητό τους ή αν υπάρχουν κάποια παιχνίδια που η Tesla δε θα μπορεί να υποστηρίξει.

    Βέβαια, ο Musk δεν έχει πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του να φέρει το Cyberpunk 2077 και το The Witcher στα νέα Model S και X, όμως η ενσωμάτωση του Steam ίσως να αποτελεί πιο ρεαλιστικό στόχο. Το Φεβρουάριο, ο Musk ανέφερε στο Twitter ότι η εταιρεία «εργάζεται ώστε να κάνει τα παιχνίδια του Steam να δουλεύουν σε ένα Tesla».

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles