21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης ανακοίνωσε πρόσφατα η Sony. Πρόκειται για το PlayStation Stars, το οποίο υπόσχεται «digital collectibles», τα οποία ωστόσο δεν έχουν καμία σχέση με τα NFTs. Το πρόγραμμα θα κυκλοφορήσει από τη Sony αργότερα μέσα στο χρόνο και θα επιβραβεύει τους παίκτες με πόντους που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο PlayStation Store και σε ένα νέο χαρακτηριστικό που η εταιρεία ονομάζει “digital collectibles.”

    Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να μπει στο PlayStation Stars, αφού θα είναι δωρεάν, σύμφωνα με την εταιρεία, και θα μπορεί να κερδίζει rewards, κάνοντας ένα μηνιαίο «check-in» και παίζοντας ένα παιχνίδι στην πλατφόρμα. Θα υπάρχουν campaigns και διάφορες δράσεις που θα πρέπει να ολοκληρώσει, συμπεριλαμβανομένων tournaments και challenges με trophy.
    Οι πόντοι που θα κερδίζουν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στο ψηφιακό πορτοφόλι του PSN ή σε επιλεγμένα προϊόντα του PlayStation Store.
    Τα μέλη θα μπορούν επίσης να κερδίσουν ένα νέο τύπο reward, που ονομάζεται “digital collectibles.” Τα Collectibles αυτά είναι διαφορετικά τόσο, όσο τα προϊόντα μας και τα franchise μας. Είναι ψηφιακές αναπαραστάσεις διάφορων πραγμάτων που απολαμβάνουν οι fans του PlayStation, όπως φιγούρες από εμβληματικούς χαρακτήρες και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, καθώς και αγαπημένες συσκευές που αξιοποιούν την ιστορία της καινοτομίας της Sony.

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” hackers η Bandai Namco! Επιβεβαίωσε η εταιρεία την κυβερνοεπίθεση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles