18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Elon Musk: Θεαματική είσοδος με… νιπτήρα στα γραφεία του Twitter

    Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι να περάσει το Twitter και επίσημα στα χέρια του Elon Musk, αφού το deal αναμένεται να κλείσει το απόγευμα της Παρασκευής. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος αποφάσισε να εισέλθει στα γραφεία της εταιρείας στο San Francisco χτες, κρατώντας στα χέρια του έναν πορσελάνινο… νιπτήρα!

    Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο CEO της Tesla και της Space X ανέβασε σχετικό video, στο οποίο σημειώνει “Entering Twitter HQ – let that sink in!”, δηλαδή «εμπεδώστε το».

    Πρόσωπο από την εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ο Musk πράγματι επισκέφτηκε τα γραφεία, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια σχετική ανησυχία σχετικά με τις αλλαγές που αφορούν το προσωπικό. Παράλληλα, στο προφίλ του Musk αναφέρεται πλέον ως «επικεφαλής Twitter», ενώ άλλαξε και την τοποθεσία του, η οποία είναι αυτή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Επίσης, άλλαξε το ψευδώνυμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα σε «Chef Twit».

    Σημειώνεται ότι ο CEO της Tesla φέρεται να πραγματοποίησε μια τηλεδιάσκεψη με τις τράπεζες που έχουν αναλάβει τα δάνεια για την εξαγορά τη Δευτέρα και, όπως όλα δείχνουν, βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Για την εξαγορά του Twitter οι τράπεζες θα παρέχουν δάνεια ύψους 13 δις. δολαρίων στον επιχειρηματία. Καλό είναι, βέβαια, με τον Elon Musk να κρατά κανείς μικρό… καλάθι, αφού πριν από μόλις λίγες μέρες, ήθελε να ακυρώσει τη συμφωνία και ήταν έτοιμος για δίκη με το Twitter.

    Διαβάστε επίσης:

    Η OKTABIT συμπληρώνει 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles