16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Eluga Icon, μία ενδιαφέρουσα entry-level πρόταση από την Panasonic!

    Η Panasonic είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών, η οποία όμως δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον τομέα των smartphones. Παρόλα αυτά, το Panasonic brand είναι αρκετά ισχυρό στις ασιατικές αγορές, καθώς η γνωστή εταιρεία το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορεί μία αρκετά αξιόλογη σειρά κινητών τηλεφώνων που φέρουν το brand Eluga. Πρόσφατα μάλιστα, έκανε την εμφάνιση του, το Eluga Icon, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Ινδίας μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Eluga Icon PanasonicΤο Eluga Icon είναι ένα σεβαστό σε δυνατότητες entry-level smartphone, το οποίο ξεχωρίζει για την unibody κατασκευή του και το οποίο έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών (ποιότητας στα 720p), SoC 64-bit ΜΤ6752 της MediaTek με CPU οκτώ πυρήνων (που τρέχει στα 1.5GHz), 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.500mAh, υποστήριξη 4G LTE και dual-SIM και τέλος λειτουργικό Android KitKat 4.4 μαζί με το Icon UI της Panasonic. Τέλος, από το Eluga Icon δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φωτογραφικές δυνατότητες, καθώς το low-to-mid-range smartphone της Panasonic δύναται να τραβήξει φωτογραφίες στα 13 MP (κύριος σένσορας) και selfies στα 8 MP. Σύμφωνα με την Panasonic, το Eluga Icon θα στοιχίζει περίπου στα 150 ευρώ και σίγουρα (με εξαίρεση ίσως μόνο το KitKat 4.4 OS που θεωρείται ξεπερασμένο με τα σημερινά στάνταρ) αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που μπορεί να κερδίσει τον καταναλωτή που δεν επιθυμεί να τα σκάσει χοντρά για το επόμενο κινητό του. Ελπίζουμε ότι μία ημέρα θα δούμε τα smartphones της Panasonic να έρχονται και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles