11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Emirates: δωρεάν εισιτήρια για το Μουσείο του Μέλλοντος σε όσους ταξιδεύουν στο Ντουμπάι

    Δωρεάν εισιτήριο για το Μουσείο του Μέλλοντος που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του Ντουμπάι, προσφέρει της Emirates σε όλους τους επιβάτες της που θα επισκεφτούν το Ντουμπάι μεταξύ 22 Σεπτεμβρίου και 8 Δεκεμβρίου 2022.

    Μέσα σε ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα ιδιαίτερα στον κόσμο, οι επισκέπτες του Μουσείου έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το μέλλον, όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί σε 50 χρόνια από σήμερα.

    Το Μουσείο παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να «πετάξουν» στο διάστημα, να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης και να έρθουν πιο κοντά στην τεχνολογία που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν οι «Μελλοντικοί Ήρωες» και να ηγηθούν αποστολές με στόχο να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον. 

    Η συγκεκριμένη προσφορά είναι σε ισχύ για όλες τις κρατήσεις εισιτηρίων προς το Ντουμπάι που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 2 Οκτωβρίου 2022. Αφορά κρατήσεις μέσω της διεύθυνσης emirates.com, με τη χρήση του κωδικού MFUTURE, ή των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 22 Σεπτεμβρίου 2022 έως 8 Δεκεμβρίου 2022 σε όλες τις κατηγορίες θέσης.

    Με το εισιτήριο για το Μουσείο του Μέλλοντος οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το μουσείο κατά τις εργάσιμες ώρες, έχοντας προβεί σε κράτηση -έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022- μέσω της διεύθυνσης museumofthefuture.ae και συμπληρώνοντας τον κωδικό εξαργύρωσης που θα λάβουν από την Emirates.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles