22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Emirates: Παρουσίασε τις playlist που μπορούν να συγχρονιστούν πριν ή κατά την διάρκεια της πτήσης σας

    emirates ice 1

    Μια νέα καινοτόμα λειτουργία στα application της παρουσίασε η Emirates, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες της εταιρείας να δημιουργήσουν ειδικές playlists πριν από το ταξίδι τους και να τις συγχρονίσουν είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αξιοποιώντας το inflight σύστημα ψυχαγωγίας ice της Emirates – το οποίο διαθέτει πέραν των 4.000 καναλιών on-demand, box sets τηλεοπτικών σειρών, δεκάδες χιλιάδες μουσικά κομμάτια, podcasts, παιχνίδια και πάνω από 1.000 ταινίες- οι ταξιδιώτες μπορούν μέσω της νέας αυτής λειτουργίας του application της Emirates που είναι διαθέσιμο για download σε περιβάλλον iOS και Android, να περιηγηθούν στο πλούσιο περιεχόμενο του ice προσαρμόζοντας απλά τις επιλογές τους ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις τους.

    Το ice προσφέρει επίσης ποικίλες επιλογές, όπως τα ειδικά σχεδιασμένα για την Emirates κανάλια Food and Wine, τα οποία δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να δουν το τι συμβαίνει backstage και πώς ετοιμάζονται τα φαγητά που σερβίρονται στις πτήσεις. Παράλληλα, τα κανάλια εκπαίδευσης παρουσιάζουν ειδικούς που παραδίδουν μαθήματα πάνω στο LinkedIn, αλλά και μαθήματα ξένων γλωσσών, μέσα από πλατφόρμες σαν τη uTalk.

    emirates ice 2

    Να σημειωθεί ότι η Emirates προσφέρει περιεχόμενο ψυχαγωγίας σε 44 διαφορετικές γλώσσες, ανταποκρινόμενη στην πελατειακή βάση της από όλον τον κόσμο. Κάθε μήνα προτίθενται περισσότερες από 100 ταινίες στο σύστημά της. Παράλληλα, οι νεαροί επιβάτες της μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από παιδικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Επιπρόσθετα των 75 ταινιών της Disney και της Marvel, υπάρχουν ακόμη πάνω από 50 τηλεοπτικά κανάλια μεταξύ των οποίων τα Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies και Disney Channel.

    Ο Πρόεδρος της Emirates, Sir Τιμ Κλαρκ, τόνισε: «Υλοποιώντας την υπόσχεση που δώσαμε για το Fly Better, το προσωπικό μας εργάζεται ακούραστα για να παρέχει ακόμη καλύτερες εμπειρίες στους πελάτες μας. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά μελετημένη, αφού στόχος μας είναι να ενισχύουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και παροχές στους επιβάτες μας. Η τελευταία έκδοση του application της Emirates ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των εμπειριών, πριν καν ακόμη οι επιβάτες μας μπουν στο αεροσκάφος. Πλέον οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν στο πλούσιο περιεχόμενο και να προσαρμόσουν τις επιλογές τους ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις – το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συγχρονίσουν τις λίστες τους και να πατήσουν το play».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles