16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εμμονή: Το απόλυτο anti-valentine’s day video

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Αν σας αρέσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε βρει ήδη τρόπο να σας ικανοποιήσουμε. Τι γίνεται, όμως, με την περίπτωση που δεν σας “φτιάχνει” το όλο σκηνικό που δημιουργείται αυτή τη μέρα.

    Οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν. Μπορεί απλά να μη σας αρέσουν οι “ημέρες του τάδε” (η υπογράφουσα “τρέχει” να καπαρώσει για τον εαυτό της αυτή την κατηγορία), μπορεί να είστε αντιδραστικοί (ε, κι απ’ αυτό είμαστε, δεν μπορώ να πω) ή μπορεί απλά να μην είστε ερωτευμένοι και αυτό να σας στενοχωρεί αλλά ακόμη και να σας αρέσει – γούστα είναι αυτά. Σε κάθε περίπτωση, εμείς έχουμε για όλους εσάς το ιδανικό anti-valentine’s day video.


    Σε προβολή που έγινε στο γραφείο, νωρίτερα, το απολαύσαμε μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου και αποφασίσαμε ομόφωνα ότι αυτό είναι ό,τι θέλουμε να αφιερώσουμε σε όλες εκείνες τις “αδερφές” ψυχές που δεν αναμένουν την ημέρα που ξεκινάει ως μία ευκαιρία για αγκαλίτσες, φιλάκια, λουλούδια και σοκολατάκια (μεταξύ μας, τα τελευταία, λέμε να τα τιμήσουμε τελικά, γιατί μας έπιασε και μία λιγούρα εν τω μεταξύ). Αν, λοιπόν, πιστεύετε ότι οι πολλές αγάπες μπορούν να περιμένουν έως τις 15 του μηνός τουλάχιστον, ίσως είστε ο κατάλληλος για να του αφιερώσουμε το ακόλουθο video.

    Και του χρόνου!

    Πηγή: Laughing Squid

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles