21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Emojli και Emojicate τα δύο messengers με μηνύματα μονάχα… emoji!

    Η μόδα των emoji δεν είναι νέα, καθώς κυκλοφορούν πάρα πολλές εφαρμογές για Android και iOS οι οποίες προσθέτουν πληκτρολόγιο με εικονίδια κάθε είδους. Μια απλή αναζήτηση στο κάθε App Store αρκεί για να δείτε την πληθώρα αυτών. Στην περίπτωση, δε, του iOS, η Apple παρέχει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο στο λειτουργικό της.

    emojli and emojicate messengers

    Η χρήση των emoji προσδίδει αυτό το κάτι παραπάνω σε σχόλια ή μηνύματα. Μπορείτε να φανταστείτε την επικοινωνία σας μονάχα με χρήση των emoji εικονιδίων; Αν ναι, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τα δύο νέα apps Emojli και Emojicate για iOS. Και στις δύο περιπτώσεις, η επικοινωνία των χρηστών γίνεται χρησιμοποιώντας μονάχα εικονίδια, αφήστε που στην περίπτωση του Emojli ακόμη και τα ονόματα χρηστών αποτελούνται μονάχα από emoji.

    Άραγε, κατά πόσο μπορούν να σταθούν δύο τέτοιες εφαρμογές χωρίς οι χρήστες να τις βαρεθούν; Τι νόημα έχει η επικοινωνία να γίνεται μονάχα με χρήση εικονιδίων και τα αιτήματα που λαμβάνετε (στην περίπτωση του Emojli) να μη γνωρίζετε από ποιους προέρχονται; Ο χρόνος θα δείξει…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles