16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εμπειρία μοναδικών χρωμάτων με τη νέα LG QNED876 Series

    Η νέα LG QNED876 Series δεν είναι απλά μια τηλεόραση με QNED τεχνολογία, είναι κάτι πολύ παραπάνω, μια τηλεόραση φτιαγμένη για όλους και αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα και φωτεινά χρώματα, με την εγγύηση της LG.

    Εάν είστε λάτρεις των χρωμάτων και σας αρέσει να απολαμβάνετε περιεχόμενο με σωστή απόδοση, η QNED876 Series θα σας συναρπάσει. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, πιο καθαρά και φωτεινά ενώ, τα ΜiniLED1με τους χιλιάδες μικροσκοπικούς οπίσθιους φωτισμούς γεμίζουν την οθόνη παρέχοντας ευκρινείς, φωτεινές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

    Διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 ΑΙ2 που χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning” για να χαρτογραφήσει και να στείλει πληροφορίες αντικειμένων σε μεμονωμένα μπλοκ μείωσης φωτισμού, δημιουργώντας πιο ευκρινείς, πιο φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το εφέ του “φωτοστέφανου”. Επίσης, μέσω του επεξεργαστή τελειοποιείται η εμπειρία θέασης για κινηματογραφική εμπειρία που κόβει την ανάσα και απόδοση που κλέβει την παράσταση.

    To Dolby Vision IQ3 προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Με τη λειτουργία AI Sound Pro επιτυγχάνεται η μίξη ήχου 5.1.2 καναλιών σε εικονικό ήχο για μια θεαματική τηλεοπτική εμπειρία. Με τη νέα QNED876 Series το παιχνίδι αναβαθμίζεται καθώς ο σχεδιασμός της προσφέρει άφθονη ισχύ για παιχνίδια για το απόλυτο gaming επόμενης γενιάς. Με την προσθήκη του GeForce Now4 στο gaming, η νέα LG δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια που περιμένει τους φαν να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Χάρη στην υποστήριξη του AMD FreeSync Premium5, το παιχνίδι γίνεται απόλαυση καθώς στα παιχνίδια δράσης η αλλοίωση, το τρέμουλο και η καθυστέρηση εισόδου (input lag) είναι ελάχιστα.

    Επιπλέον, η νέα QNED876 Series μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές καθώς διαθέτει ThinQ AI και webOS6, παρέχοντας προτάσεις με βάση τα γούστα, έξυπνους βοηθούς και πολλά άλλα. Ενώ, μέσα από τις ενσωματωμένες υπηρεσίες ΟΤΤ μπορείτε να απολαύσετε εύκολα περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming απευθείας στην LG QNED7.

    Τέλος, η LG θέλοντας πάντα να δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογίες για μια καλύτερη ζωή, με περισσότερο πράσινο, επενδύει σ’ αυτό, και η συσκευασία της LG QNED876 Series έχει επανασχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας μονόχρωμη εκτύπωση και ανακυκλώσιμο κουτί.

    Διαβάστε επίσης:

    GoodOffer24: Windows 10 αυθεντικές άδειες μόνο με €12 και εκπτώσεις που αγγίζουν το 91%!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles