15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα ξεχωριστά gadgets της Emtec έρχονται στην Ελλάδα από την T.T. Technostore

    Τα gadgets της Emtec που διαθέτει η T.T. Technostore επίσημος αντιπρόσωπος του EMTEC DEXXON GROUP για Ελλάδα-Κύπρο, προσφέρουν πρακτικές λύσεις και απευθύνονται και καλύπτουν κάθε είδους επιχείρηση λιανικής, χονδρικής και b2b. Ας δούμε πέντε από αυτά που ξεχωρίζουν.

    Tattoos USB 8GB

    tttechnostore_m700t-love-3-4-top-closed-web

    Με ξεχωριστό design και χωρητικότητα 8GB για την αποθήκευση δεδομένων, η συλλογή “Tattoos” flash drives είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να αποκτήσει κάποιος πριν κάνει ένα αληθινό… tattoo. Γιατί κάθε προϊόν αξίζει να έχει το δικό του χαρακτήρα.

    Power Clip – Android

    tttechnostore_powerclip-android_img1

    Extra χυμός για τη συσκευή που ξεμένει από ενέργεια. Ιδανικό για καταστάσεις “έκτακτης ανάγκης”, προσφέροντας μία πλήρη φόρτιση για το κινητό από το πουθενά. Έρχεται με ενσωματωμένο Lightning ή micro-USB connector χωρίς την ανάγκη καλωδίων, ενώ το smartphone συνεχίζει να λειτουργεί και με αυτό συνδεδεμενο. Με χωρητικότητα 2.600mAh και battery level ή charger indicator.

    MicroSD Gold – 8GB

    tttechnostore_microsdhcc10-gold-8gb-adapter-web

    Επέκταση της χωρητικότητας των φορητών συσκευών με μία microSD στα 8GB. Προσφέρει ταχύτητες έως 30MB/s, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται και adapter για την προσαρμογή σε συσκευή που υποδέχεται SD.

    Nano Ring USB 16GB

    tttechnsotore_nano-ring-16gb-3-4-right-close-web

    Ένα USB 3.0 flash drive με αποκλειστικό design της Emtec, πολύ λεπτό και χωρίς καπάκι. Έχει διαστάσεις 50 x 20 x 8 χιλιοστά και είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητα 16 και 32GB.

    Mobile & Go USB 8GB

    tttechnostore_mobilego-3-4-8gb-web

    Με dual micro USB και USB 3.0 connectors για εύκολο διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ φορητών συσκευών και υπολογιστών αλλά και πρακτικότητα χωρίς προηγούμενο. Η 2 σε 1 πρόταση της Emtec έχει διαστάσεις 36 x 16 x8 χιλιοστά και είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητα 8, 16 και 32GB.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles