19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ένα iPhone 7 επιβιώνει μετά από 13 ώρες μέσα σε μια παγωμένη λίμνη!

    Ένα iPhone 7 πέρασε πρόσφατα μια πραγματικά… σκληρή δοκιμασία, που αποδεικνύει τις δυνατότητες αντοχής του στην έκθεση σε ακραίες συνθήκες.

    Ο κάτοχος της συνηθίζει το ψάρεμα στον ποταμό Λένα της Σιβηρίας στην Ασιατική Ρωσία, με τη θερμοκρασία σε αυτό το μέρος του κόσμου να φτάνει έως και τους -36 βαθμούς Κελσίου. Ο άνδρας βρισκόταν στο εσωτερικό μιας καλύβας, επενδυμένης με κόντρα πλακέ, στο κάτω μέρος της οποίας είχε ανοιχθεί η τρύπα για να μπορεί να ψαρεύει στην παγωμένη λίμνη.

    phone 7 plus

    Ο ψαράς ήταν συνηθισμένος σε τέτοιες θερμοκρασίες. Άλλωστε ζει στη Γιακούτσκ (πόλη της Σιβηρίας), η οποία έχει τη φήμη του μέρους με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες στον κόσμο. Όμως, ενώ βρισκόταν στην καλύβα, το iPhone του έπεσε μέσα στην τρύπα. Έχοντας πιστοποίηση IP67, η συσκευή μπορεί να βυθιστεί στο νερό σε βάθος 1,5 μέτρου για ως 30 λεπτά. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπορούσε να το βγάλει και έτσι αποφάσισε να πάει με έναν δύτη και μερικούς φίλους να τον βοηθήσουν.

    Την επόμενη ημέρα, και μετά από 13 ώρες παραμονής στο νερό της παγωμένης λίμνης, κατάφεραν τελικά να ανασύρουν τη συσκευή από βάθος μεγαλύτερο του ενός μέτρου. Επιβίωσε; …θα αναρωτηθείτε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απάντηση του δύτη προς τον κάτοχο ήταν: «Είχες μια αναπάντητη κλήση κατά την διάρκεια της νύχτας», άρα μάλλον καλά τα κατάφερε το iPhone. Να σημειώσουμε, ότι το ποσοστό της υπολειπόμενης μπαταρίας από το 35% έπεσε στο 19% τη διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο νερό.

    Μία χαρά τα κατάφερε το iPhone υπό αυτές τις συνθήκες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles