19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα “iPhone” που μοιάζει με.. αράχνη

    Οι συσκευές που “φοριούνται” θα είναι σίγουρα κοντά μας τα επόμενα χρόνια. Ήδη βλέπουμε κάποια δείγματα και απ’ ό,τι φαίνεται οι εταιρείες θα έχουν ολοένα και πιο ζωηρό ενδιαφέρον για παρόμοιες λύσεις. Προχθές σας γράψαμε για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που σχετίζεται με τα wearable devices, φαίνεται όμως πως ένας fan της εταιρείας καταθέτει τη δική του διαφορετική πρόταση και το δικό του wearable concept.

    Ο Federico Ciccarese, γνωστός και από προηγούμενες προσπάθειές του να δημιουργήσει concept Apple products, παρουσιάζει μία διαφορετική προσέγγιση για το κινητό σας. Μία συσκευή που θα έχει όλες τις εφαρμογές και τις λειτουργίες του iPhone, με τη διαφορά ότι θα φοριέται στο… χέρι σας.

    Η εμφάνισή της μας τρομάζει λίγο η αλήθεια, καθώς, στην ουσία, αποτελεί ένα “handphone” που προσαρτάται πάνω από το χέρι σας και στην όψη θα μπορούσε κανείς να πει ότι μοιάζει με… αράχνη. Και κάπως έτσι, αν το δεις μόνο του, νομίζεις ότι το iPhone ξαφνικά θα περπατήσει και θα σε “δαγκώσει”.

    Σε κάθε περίπτωση, είναι μία ιδέα για μια wearable συσκευή, όπως τη φαντάστηκε ο Ciccarese, οπότε δείτε το σχετικό video.

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles