21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα LG smartphone με… 16 κάμερες

    Έχουμε δει έως και τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος ενός smartphone. Τι θα λέγατε όμως για… 16 κάμερες;

    Μια νέα πατέντα που κατοχύρωσε στις ΗΠΑ η LG δείχνει ένα smartphone με… 16 φακούς κάμερας στο πίσω μέρος του, ο καθένας με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και μπορεί να μη δούμε ποτέ ένα τέτοιο smartphone στην αγορά, αλλά σίγουρα η πατέντα αυτή παρουσιάζει ενδιαφέρον

    LG-16-kameres

    Πώς θα λειτουργούσε; Για παράδειγμα, όλοι οι φακοί θα μπορούσαν να τραβούν το ίδιο πλάνο ταυτόχρονα και έπειτα ο χρήστης να διαλέγει την καλύτερη από τις λήψεις. Ή θα μπορούσε να τραβά μια ultra-wide φωτογραφία και ταυτόχρονα μια με bokeh effect, στο ίδιο πλάνο. Επίσης, θα μπορούσε να λαμβάνει πληροφορίες βάθος πολλαπλών επιπέδων ή να επιτρέπει πολλές post processing δυνατότητες.

    Επίσης, γυρνώντας το πίσω μέρος της συσκευής προς το μέρος σας, θα μπορούσατε να τραβάτε 16 selfies ταυτόχρονα, με τη χρήση ενός μικρού καθρέφτη που θα ήταν ενσωματωμένος. Φαντασία να υπάρχει, επεξεργαστική ισχύς και όλα είναι δυνατά.

    Βέβαια, όπως προείπαμε, το πιθανότερο είναι να μη δούμε ποτέ μια τέτοια συσκευή στην αγορά, αλλά αν τη δούμε μάλλον θα έχει το λογότυπο της LG πάνω της…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles