18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα βήμα πριν το “λουκέτο” Airtickets και travelplanet24

    Πληροφορίες θέλουν τον όμιλο Tripsta (travelplanet24 και airtickets) να ετοιμάζεται να τερματίσει το επόμενο διάστημα τη λειτουργία του. Όπως μεταφέρει σε πληροφορίες του, το EMEA.gr, η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από τον όμιλο, καθώς η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να βρει νέα κεφάλαια – χρηματοδότηση, προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια ανάπτυξης της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

    Οι υποχρεώσεις της μόνο απέναντι σε αεροπορικές εταιρείες φαίνεται ότι ανέρχονται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν κύκλοι της αγοράς.

    AIRTICKETS

    Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανακοινώθηκε στο προσωπικό των δύο εταιρειών στην Αθήνα χθες, Τετάρτη, σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο. Η εταιρεία είχε 120 υπαλλήλους, ενώ, εδώ και περίπου δύο μήνες είχε τερματίσει τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία στην οποία απασχολούσε 50 άτομα.

    Σημειώνεται πως η διοίκηση της εταιρείας κατέβαλε στο σύνολο των εργαζομένων της τις νόμιμες αποζημιώσεις. 

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΜΕΑgr για το επόμενο διάστημα – για περίπου δύο μήνες – ο όμιλος Tripsta θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας προκειμένου να κάνει support τις κρατήσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει και προφανώς έχει πληρωθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles