18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα Xiaomi διαφορετικό από τα άλλα, με την “αύρα” της… Hatsune Miku!

    Μία ειδική έκδοση εντάσσεται στην οικογένεια Redmi της Xiaomi. Αναφερόμαστε στο Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Special Edition, το οποίο προσφέρει στο Redmi Note 4 μία αισθητική αλλαγή και ένα special πακέτο αξεσουάρ.

    Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Special Edition

    Φυσικά είναι αφιερωμένο στο φανταστικό χαρακτήρα της Hatsune Miku που σαρώνει τα ιαπωνικά charts, παρόλο που δεν είναι… υπαρκτό πρόσωπο.

    Γεμίζει τα στάδια μόνο με το ολόγραμμά της και τώρα οι fans της μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους κινητό και μάλιστα σε δύο χρώματα Hatsune Green & Cherry Pink, μαζί με υπογραφή στο πίσω μέρος. Θα λάβουν επίσης ένα πανέμορφο πακέτο, μία τυπωμένη προστατευτική θήκη και ένα limited edition Mi Power bank.

    Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Special Edition2

    Κατά τα άλλα η συσκευή είναι παρόμοια με το Redmi Note 4 (αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί προστέθηκε το “X” στην ονομασία), διαθέτοντας οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης Full HD, Snapdragon 625 SoC, 4G RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Έχει ακόμη δύο κάμερες 13 και 5MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 4.100mAh.

    Xiaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Special Edition3

    Η ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου (ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου), χωρίς πληροφορίες για την τιμή της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles