19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένα ζευγάρι γάντια του Daniel Craig πήγε να κοστίσει εκατομμύρια στο Skyfall!

    Βρίσκεσαι στα γυρίσματα του τέταρτου φιλμ σου ως James Bond και νιώθεις την πίεση της παραγωγής να έχει μετατραπεί σ’ ένα αβάσταχτο βάρος στους ώμους σου. Όλοι περιμένουν πως και πως το Skyfall να κυριαρχήσει στο box office, να γράψει ιστορία, να γίνει η απόλυτη Bond περιπέτεια. Ε, άνθρωπος είσαι και εσύ τα έχεις δει όλα που λένε και θέλεις να ξεσκάς που και που για να ηρεμείς. Αυτό έκανε και ο Daniel Craig και τις μέρες που δεν είχε γυρίσματα πήγαινε για shopping προσπαθώντας να ξεφύγει λιγάκι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Σε μία λοιπόν από τις εξορμήσεις του αγόρασε ένα ωραίο ζευγάρι δερμάτινα γάντια.

    Daniel-Craig-Skyfall-Gloves

    Την επόμενη μέρα ο Craig πήγε στα γυρίσματα και είπε στον επίσης αγχωμένο Sam Mendes πως ένας πράκτορας όπως ο Bond δεν θα μπορούσε να μη φοράει γάντια και του έδειξε την αγορά του. Ο σκηνοθέτης που είχε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να τσεκάρει εκείνη την στιγμή, του είπε ΟΚ χωρίς να το πολυσκεφτεί. Κάτι που στην συνέχεια το μετάνιωσε.
    Την ώρα του μοντάζ κάποιος πρόσεξε πως θα ήταν αδύνατο για τον Bond να χρησιμοποιήσει το όπλο του που σκανάρει το αποτύπωμα του φορώντας γάντια! Συγκεκριμένα το πρόβλημα το παρατήρησαν στη σκηνή στο καζίνο στην Σαγκάι όπου ο Bond παλεύει με τους μπράβους του Silva (Javier Bardem), με τον έναν από αυτούς να του αποσπά το όπλο και να προσπαθεί αποτυχημένα να τον σκοτώσει με αυτό. Κάτι που “κανονικά” ούτε ο Craig θα μπορούσε να κάνει φορώντας τα ωραία δερμάτινα γαντάκια του!
    Όσοι ήταν παρόντες έπαθαν ένα μικρό σοκ και άρχισαν αμέσως να υπολογίζουν τι θα τους κοστίσουν τα reshoots. Όταν κατάλαβαν γρήγορα πως τα νούμερα ήταν απαγορευτικά, κατέληξαν σε μία άλλη λύση. Πέρασαν πάνω από τα γάντια τα CGI χέρια του Craig! Στη μεγάλη οθόνη δεν παρατήρησε κανείς τίποτα, αλλά εάν ζουμάρει η κάμερα τα χέρια του μοιάζουν εντελώς αφύσικα!
    Συμπέρασμα: Την επόμενη φορά που κάποιος σταρ θα νιώσει πίεση από την δουλειά του καλό θα ήταν να μην κάνει του κεφαλιού του γιατί ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.
    Ακούστε την ιστορία από τον δημοσιογράφο και κινηματογραφιστή Charlie Lyne που μέσα σε λίγες ώρες την έκανε γνωστή σε όλο τον πλανήτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles