15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έναρξη Ακαδημαϊκής Χρονιάς για την Curious IQ

    Ο οργανισμός Curious IQ βρίσκεται κοντά στην έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς και διευρύνει τους τομείς εκπαίδευσης σε: Data Analytics και Soft Skills. Οι εκπαιδευτικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ψηφιακές δεξιότητες σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως πρόσφυγες, έφηβοι αλλά και ενήλικες με μειωμένους πόρους. Απώτερος στόχος είναι η αμεσότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

    Με έναν σημαντικό αριθμό υποστηρικτών και εθελοντών η Curious IQ έκανε την αρχή το 2020 με τους πρώτους σπουδαστές να αναμένεται να αποφοιτήσουν τον Μάρτιο του 2022. Αυτή την περίοδο είναι εγγεγραμμένοι 20 ενεργοί φοιτητές.

     Η Μαρίζα Φωτίου, Founder της Curious IQ σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανταπόκριση που έχει η προσπάθειά μας αλλά κυρίως για την αλλαγή που θα έχει στις ζωές των συνανθρώπων μας. Μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους και ειδικά προς τους Γιατρούς του Κόσμου που μας φιλοξένησαν κατά το πρώτο διάστημα των δράσεων μας. Σύντομα θα αποκτήσουμε τη δική μας στέγη, ευελπιστώντας να κάνουμε την αρχή για ακόμα περισσότερους ανθρώπους».

    Curious IQ

    O οργανισμός Curious IQ συμβάλλει σε τέσσερις στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Στοχεύει να αναπτύξει ανεκμετάλλευτο ταλέντο και να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες των μη προνομιούχων ανθρώπων για να τους προετοιμάσει για την αγορά εργασίας του μέλλοντος, παρέχοντας ίση πρόσβαση σε δίκτυα εκπαίδευσης και υποστήριξης εντός του ψηφιακού οικοσυστήματος.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles