18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα «παλιά»… Η HTC ανακοίνωσε το Desire 22 Pro!

    H HTC είναι μια ιστορική εταιρεία που μεσουράνησε στο προσκήνιο στα μέσα των 10s. Ωστόσο, παρόλο που επί σειρά ετών κοιτούσε εταιρείες «μεγαθήρια» στα μάτια, τελικά δεν κατάφερε να… επιβιώσει. Όμως η HTC δεν καταθέτει τα όπλα και φαίνεται ότι επανέρχεται δριμύτερη στο προσκήνιο! Συγκεκριμένα, πρόσφατα ανακοίνωσε το Desire 22 Pro, ένα νέο mid-ranger, το οποίο θα εστιάζει στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

    Tα tech specs του Desire 22 Pro σίγουρα δεν θα αφήσουν παραπονεμένους τους περισσότερους χρήστες, καθώς το νέο smartphone της HTC έρχεται με οθόνη LCD 6.6 ιντσών στα 120Hz, Snapdragon 695 chipset και μπαταρία στα 4.520mAh. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρόκειται για ένα smartphone, το οποίο είναι συμβατό με το Viverse, το οικοσύστημα εικονικής πραγματικότητας της HTC, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευθούν στο έπακρον τις δυνατότητες του συνδέοντας σε αυτό το HTC Vive Flow headset. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την χρήση του headset, οι χρήστες θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε premium content στο Metaverse.

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Desire 22 Pro θα διαθέτει κάμερα στα 64MP (rear) με f/1.8 aperture, μαζί με ultrawide φακό στα 13MP και φακό f/2.4 aperture και 5MP depth camera. Επιπλέον, έρχεται με selfie cam στα 32MP, αλλά και RAM στα 8GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, η νέα πρόταση της HTC θα κυκλοφορήσει με Android 12, μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.520mAh (υποστηρίζει ενσύρματο fast charging στα 18W), πλαϊνό fingerprint scanner και πιστοποίηση IP67 για προστασία στο νερό και στη σκόνη. Το Desire 22 Pro θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από την 1η Αυγούστου και θα κοστίζει €459.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles