12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ένας Καλός Ψεύτης (The Good Liar) – Μια ταινία που δεν γίνεται να χάσετε!

    Η νέα δραματική ταινία της New Line Cinema ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ενώνει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν (“The Queen”) και τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ Ίαν Μακ Κέλεν  (“Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring,” “Gods and Monsters”).Ο Μπιλ Κόντον, ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος της ταινίας “Gods and Monsters” αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας, σε σενάριο του Τζέφρι Χάτσερ (“Mr. Holmes”), ο οποίος βασίστηκε στο ευρέως αναγνωρισμένο μυθιστόρημα του Νίκολας Σίρλ.

    Enas Kalos pseytis

    Ο Ρόι Κόρτνεϊ (Μακ Κέλεν), επαγγελματίας απατεώνας, δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη του όταν γνωρίζει – μέσω ίντερνετ – την χήρα Μπέτι Μακ Λις (Μίρεν). Καθώς η Μπέτι του ανοίγει το σπίτι και τη ζωή της, ο Ρόι εκπλήσσεται που αρχίζει να νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, μετατρέποντας αυτό που θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη κομπίνα της ζωή του, σε μία επικίνδυνη διαδρομή σε τεντωμένο σχοινί. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ράσελ Τόβεϊ («Quantico») και ο Τζιμ Κάρτερ (“Downton Abbey”). Ο Γκρεγκ Γιόλεν είναι παραγωγός της ταινίας, μαζί με τον Κόντον. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Ρίτσαρντ Μπρένερ, Άντρεα Τζόνστον, Άαρον Λ. Γκίλμπερτ, Τζέισον Κλοθ, Άντζαϊ Νάγκπαλ, Τζακ Μόρισεϊ και Νίκ Ο΄Χάγκαν.

    the-good-liar

    Η ταινία ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ (The Good Liar) γυρίστηκε στο Λονδίνο και το Βερολίνο και αποτελεί μια ξεχωριστή παραγωγή που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε! Από 14 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles