21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ένας οκτάχρονος κλέβει το αυτοκίνητο των γονιών του για να πάει στα McDonald’s, έχοντας μάθει οδήγηση από το …Youtube!

    Ένα οκτάχρονο αγόρι από το Οχάιο των ΗΠΑ έκανε το… απίστευτο. Πριν από μερικές ημέρες, αυτός και η αδερφή του, μόλις τεσσάρων χρόνων περίμεναν μέχρι να κοιμηθούν οι γονείς τους και πήραν το αυτοκίνητο της οικογένειας για να αγοράσουν φαγητό από τα McDonald’s.

    McDonald’s

    Η εφημερίδα WJW-TV αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο αστυνομικός Jacob Koehler δήλωσε ότι το παιδί οδήγησε ένα μίλι περίπου από το σπίτι του με τη μικρή του αδερφή στο πίσω μέρος του van. Πέρασαν από τέσσερις διασταυρώσεις, από σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ έπρεπε να προβεί σε μερικές στροφές αριστερά και δεξιά. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία ότι τηρούσε όλους τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά και τα όρια ταχύτητας».

    Οι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είδαν το παιδί πίσω από το τιμόνι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία, ενώ συγγενικό τους πρόσωπο που είδε τα παιδιά στο εστιατόριο, κάλεσε τους παππούδες τους. Εύλογα ερωτήματα προκαλεί πώς το παιδί αυτής της ηλικίας μπόρεσε να δει πάνω από το τιμόνι. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο, είναι η εξήγηση που έδωσε ο μικρός για το πως έμαθε να οδηγεί. Μέσω YouTube, ήταν η απάντησή του στις αρχές.

    Ίσως το παιδί είδε το βίντεο στο YouTube και αποφάσισε να το δοκιμάσει για πρώτη φορά απευθείας μέσω αυτής της βόλτας, ίσως είχε προμελετημένη μια τέτοια ενέργεια και είχε κάνει και παλαιότερα κάποιες δοκιμές στο αυτοκίνητο. «Υπάρχει ένα καλό μάθημα από αυτή την ιστορία. Με τον τρόπο που λειτουργεί η τεχνολογία, τα παιδιά θα επιχειρήσουν να μάθουν τα πάντα μέσω αυτής», συμπληρώνει ο Koehler στην εφημερίδα The Weirton Daily Times.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles