24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένας ουρανοξύστης που μεταμορφώθηκε σε… StarKiller Base (vid)

    Η εταιρεία twofour54 μεταμόρφωσε έναν εντυπωσιακό κυκλικό ουρανοξύστη στο Abu Dhabi στον… πλανήτη-υπερόπλο StarKiller Base του Star Wars: The Force Awakens, χάρη σε ένα εντυπωσιακό installation στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Aldar στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

    star-wars-abu-dhabi

    Στο installation, που χρειάστηκε εννέα μέρες για την εκτύπωση των υλικών και 420 ώρες ανθρώπινου δυναμικού για να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή του, χρησιμοποιήθηκαν υλικά που καλύπτουν δυόμισι γήπεδα ποδοσφαίρου, το εμβαδόν του φτάνει τα 17.000 τ.μ, ενώ το ύψος του τα 100 μέτρα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο που αφορούν το Star Wars και έκανε πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας στα ΗΑΕ. Ο ουρανοξύστης που στεγάζει τα Aldar HQ ήταν φυσικά ιδανικός για να υποδεχθεί στο installation, χάρη στο σχήμα του και τη μοναδική κατασκευή του.

    star-wars-the-force-awakens-starkiller-base-abu-dhabi

    Η έμπνευση γι’ αυτή τη μεταμόρφωση προήλθε από το ότι ο σκηνοθέτης του τελευταίου Star Wars, J.J. Abrams, επέλεξε τα περίχωρα του Abu Dhabi για τα γυρίσματα των σκηνών στον πλανήτη Jakku στο φιλμ, με τα σημεία τώρα να μετατρέπονται σε τουριστικά αξιοθέατα.

    Δείτε το video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles