17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Encore 2. Νέα πιο οικονομικά tablets από την Toshiba!

    H Toshiba ανακοίνωσε πρόσφατα την Encore 2, μία budget friendly σειρά από Windows 8.1 tablets, η οποία φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, οι οποίοι αναζητούν συσκευές που ναι μεν παρέχουν επιδόσεις, αλλά δεν κοστίζουν μία μικρή περιουσία.

     toshiba_encore2A

    H Toshiba με την εν λόγω σειρά που βασίζεται στο λειτουργικό Windows 8.1 επιχειρεί να πατήσει πάνω στην αποδεδειγμένα πετυχημένη συνταγή του Nexus 7, καθώς πριν να κυκλοφορήσει το φτηνό tablet της Google των 199 δολαρίων, η αγορά των συσκευών με λειτουργικό Android δεν τα πήγαινε καθόλου καλά σε επίπεδο πωλήσεων. Επιπλέον, με το βασικό μοντέλο της σειράς Encore 2 να ξεκινάει με τιμή γύρω στα 199 δολάρια, αυτό σίγουρα αποτελεί μία σαφή βελτίωση σε σχέση με το Encore της πρώτης γενιάς, το οποίο ήταν πιο ακριβό κατά 130 δολάρια. Όσον αφορά τα tech specs των tablets που ανήκουν στη σειρά Encore 2, το βασικό μοντέλο των 8 ιντσών έρχεται με μία οθόνη ανάλυσης 1280×800 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom, 1GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας). To δεύτερο μοντέλο της σειράς Encore 2 έρχεται με οθόνη 10 ιντσών και ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, στοιχίζοντας 70 δολάρια παραπάνω. Στα παραπάνω configuration η Toshiba δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν εάν θα προσθέσουν παραπάνω μνήμη RAM ή να αυξήσουν τον αποθηκευτικό χώρο με το κόστος φυσικά να ανεβαίνει σε κάθε περίπτωση.
    toshiba_encore2B

    Με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι με τη σειρά Encore 2 η Toshiba είναι διατεθειμένη να τονώσει ακόμη περισσότερο την αγορά των Windows 8 tablets και αυτό μόνο ως κέρδος μπορεί να εκληφθεί από τους καταναλωτές. Τα tablets της σειράς Encore 2 αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στον προσεχή Ιούλιο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles