16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Και η Energizer μπαίνει στο παιχνίδι της κινητής τηλεφωνίας!

    Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες, οι οποίες έχουν συνδέσει το όνομα τους με την αγορά της κινητής τηλεφωνίας, δημιουργώντας τη δική τους παράδοση στο χώρο. Ωστόσο, με τους ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εμφανίζονται διαρκώς νέοι παίκτες στο προσκήνιο, οι οποίοι επιχειρούν να αποσπάσουν το δικό τους μερίδιο από την πίτα. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Energizer, μία παραδοσιακή δύναμη στην αγορά των μπαταριών, η οποία όμως αποφάσισε να στρέψει το ενδιαφέρον της στον κόσμο των smartphones!

    energizer

    Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η Energizer θα παρουσιάσει ένα υπερανθεκτικό smartphone (στα πρότυπα του γνωστού σε όλους μας CAT) σε 4 παραλλαγές. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα αποτελούν δημιουργήματα μίας εταιρείας που ονομάζεται DDM, αλλά θα φέρουν το brand της Energizer. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα tech specs των Energizer smartphones, ωστόσο εάν κρίνουμε από την παραπάνω φωτογραφία που διέρρευσε στα media, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είναι αδιάβροχα και θα εμφανίζουν εξαιρετική αντοχή στη σκόνη και στις… πτώσεις. Βέβαια με την Energizer να βάζει τη σφραγίδα της, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι όλες οι συσκευές θα φέρουν μία πανίσχυρη μπαταρία με πάρα πολλά mAh, η οποία θα χαρίζει μπόλικη αυτονομία. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα smartphone της Energizer πρόκειται να μάθουμε στην επερχόμενη CES, η οποία ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles