24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ενεργοποιήστε την αυτόματη λειτουργία του Night Shift στο iOS

    Αδιαμφισβήτητα,  το Night Shift είναι πλέον μια από τις πιο πολυσυζητημένες λειτουργίες του νέου iOS 9.3, καθώς σου επιτρέπει να διαμορφώσεις την οθόνη του κινητού σου ώστε να μη ενοχλεί τα μάτια σου πριν κοιμηθείς. Το βράδυ, αλλάζει αυτόματα την απόχρωση της οθόνης σε πιο ζεστά χρώματα, σε αντίθεση με το έντονο λευκό που ενοχλεί τα μάτια των περισσότερων χρηστών πριν τον βραδινό ύπνο.

    WPTV-night-shift-for-Apple-iPhone_1453151460625_30148921_ver1.0_640_480

    Το Night Shift δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις Apple συσκευές, ενώ υπάρχει ένας αριθμός από επιλογές που πρέπει να κάνεις για να το ενεργοποιήσεις. Αφού κάνεις update τη συσκευή σου στο iOS 9.3, πήγαινε στις Ρυθμίσεις (Settings) της συσκευής σου, επέλεξε το Οθόνη και Φωτεινότητα (Display & Brightness) και τέλος το Night Shift. Το κινητό σου θα ενεργοποιεί αυτόματα την λειτουργία βάση της ώρας ανατολής και δύσης του ήλιου της τοποθεσίας σου ή μπορείς να το προγραμματίσεις μόνος σου επιλέγοντας την ακριβή ώρα που θέλεις να γίνεται το χρώμα της οθόνης σου πιο ζεστό. Ακόμα, μπορείς να ρυθμίσεις εσύ την τη θερμοκρασία του χρώματος που προτιμάς.

    1213

    Σύμφωνα με την Apple, η λειτουργία Night Shift, είναι διαθέσιμη στο iPhone 5s ή σε νεότερα μοντέλα, όπως επίσης στο iPad Pro, iPad Air ή σε νεώτερα μοντέλα, στο iPad Mini 2 ή σε νεώτερα μοντέλα, καθώς και στο iPod Touch 6th gen. Δυστυχώς, όσοι χρήστες έχουν παλιότερα μοντέλα -χωρίς των 64bit επεξεργαστή– στάθηκαν άτυχοι…

    Τέλος, υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος -μη τεχνολογικός- για όσους παραπονιούνται: μπορείτε κάλλιστα να κλείσετε το τηλέφωνο σας κατά τη διάρκεια της νύχτας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles