13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ενοχλημένος ο Elon Musk με τα NFTs στο Twitter

    Έχουμε συνηθίσει τον Elon Musk να εκφράζεται για απάσης φύσεως θέματα μέσα από το προφίλ του. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη έχει κάνει ακόμα και δημοσκόπηση, προκειμένου να αποφασίσουν οι ακόλουθοί του για το αν θα πουλήσει μετοχές της Tesla. Ήταν λογικό, επομένως, να πάρει θέση και για τα NFTs για τα οποία καθημερινά ακούμε αγοραπωλησίες που αγγίζουν τα όρια του παράλογου.

    Ο Musk σε ανάρτησή του προ λίγων ημερών σχολίασε την απόφαση του Twitter να ενσωματώσει τα NFT στις profile pictures. Σημειώνεται ότι η γνωστή πλατφόρμα επιτρέπει στους κατόχους κάποιου NFT να το χρησιμοποιούν ως την εικόνα του προφίλ τους, συνδέοντας απευθείας το crypto πορτοφόλι τους. Μάλιστα οι χρήστες, σε αυτή την περίπτωση, έχουν εικόνα στο profile εξάγωνου σχήματος και όχι σε κύκλο. Ο CEO, λοιπόν, της Tesla, σχολίασε:

    “Το Twitter ξοδεύει engineering πόρους σε αυτές τις μαλ@κίες, την ώρα που απατεώνες κρυπτονομισμάτων κάνουν party με τα spambots τους σε κάθε συζήτηση (thread)”.

    Είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι ο Elon Musk μάλλον δεν είναι fan τον NFTs, παρά το γεγονός ότι δεν είναι αντίθετος με την ιδέα των κρυπτονομισμάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” των χάκερς η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού – Κλάπηκαν 515.000 δεδομένα ευάλωτων ατόμων (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles