18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Enola Holmes 2: Η Millie Bobby Brown και ο Henry Cavill ψάχνουν το χαμένο κορίτσι (trailer)

    Το επίσημο trailer για το Enola Holmes 2 έφτασε και οι fans μπορούν να γιορτάσουν με την επιστροφή του sequel. Πρωταγωνίστρια θα είναι ξανά η νεαρή detective (Millie Bobby Brown), η οποία λύνει δύσκολες υποθέσεις στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, προσπαθώντας να ξεφύγει από τη σκιά του διάσημου αδερφού της Sherlock (Henry Cavill). Το Netflix θα προσθέσει την ταινία στον κατάλογό του στις αρχές Νοεμβρίου.

    Το προηγούμενο trailer έδινε έμφαση στις αλλαγές που θα δούμε στο sequel, στο οποίο η Enola ανοίγει δικό της γραφείο, όμως παλεύει για να βρει νέες υποθέσεις. Το Netflix διαφημίζει την ταινία ως Part 1 και Part 2. Στις 4 Νοεμβρίου θα δούμε την πρωταγωνίστρια να ανακαλύπτει ότι η ζωή μιας γυναίκας ντετέκτιβ δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Ενώ συμφιλιώνεται με τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής και είναι έτοιμη να κλείσει την επιχείρηση, ένα πάμπτωχο κορίτσι από ένα εργοστάσιο σπίρτων τής δίνει την πρώτη της επίσημη δουλειά: να βρει την αγνοούμενη αδερφή της.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Χωρίς Keanu Reeves και Todd Field το Devil in the White City

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles