21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίς Keanu Reeves και Todd Field το Devil in the White City

    Πιστεύαμε ότι αργά ή γρήγορα θα βλέπαμε και τον Keanu Reeves σε κάποια τηλεοπτική σειρά υπηρεσίας streaming, όμως αυτή η μέρα μάλλον θα αργήσει να έρθει. Όπως αναφέρει το Variety, ο δημοφιλής ηθοποιός αποχώρησε από τη σειρά «The Devil in the White City» του Hulu στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, ενσαρκώνοντας τον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο.

    Ο Reeves και το Hulu μέχρι στιγμής αρνήθηκαν να σχολιάσουν την αποχώρηση από το project του Leonardo DiCaprio, που πριν ακόμα ξεκινήσει, συναντά συνεχώς εμπόδια. Ο σκηνοθέτης Todd Field αποχώρησε επίσης και προς το παρόν δεν έχει γνωστό ποιος θα τον αντικαταστήσει.

    Η σειρά του Hulu θα βασίζεται στην ιστορία ενός serial killer, όπως αυτή εξιστορείται στο βιβλίο του Erik Larson “The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America”. Η δράση λαμβάνει χώρα στη Διεθνή Έκθεση του Σικάγο το 1893 και παρουσιάζει τον κατά συρροή δολοφόνο Dr. H. H. Holmes και τον αρχιτέκτονα Daniel H. Burnham που οι ζωές τους διασταυρώνονται.

    Ο Leonardo DiCaprio και o Martine Scorsese θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με την Stacey Sher.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Trek: Picard: Αντιμέτωπο με παλιές και νέες απειλές το cast (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles